• HET VRAAGTEKENTJE DAMES EN HERENMODE , eenvoudiger kan het niet!
 • Bestellingen vanaf €50,00 gratis verzenden.

Retourneren:

 1. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ruilen of terug te zenden. U krijgt dan het volledige order bedrag incl. verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn echter voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien uw gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product/artikel met alle geleverde toebehoren en , indien redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en verpakking aan Het Vraagtekentje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tvraagtekentje.nl of via het op de site vermelde retourformulier. Het Vraagtekentje zal het verschuldigde bedrag na ontvangst en controle van het geretourneerde artikel direct op uw rekening terugstorten.
 2. Als de koper met een cadeaubon heeft betaald heeft Het Vraagtekentje het recht om ook met een cadeaubon terug te betalen.
 3. Vanuit Het Vraagtekentje gaat men ervan uit dat de koper voorzichtig met de verpakking en het product om zal gaan. Komt een artikel/product met gebreken retour, is de originele verpakking stuk of is het product/artikel duidelijk gebruikt waardoor het minder waard is  geworden, dan hoeft Het Vraagtekentje alleen de restwaarde te vergoeden. Kledingstukken zullen daarom bij retour nog voorzien moeten zijn van labels, prijskaartjes.
 4. Verzendkosten welke zijn gemaakt door de koper worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling. Bij retournering van een gedeelte van de bestelling zullen de verzendkosten gemaakt door de koper niet worden teruggestort omdat de kosten welke gemaakt zijn ook voor de producten/artikelen geldt welke de koper wil houden.
 5. Is de bedenktijd van 14 dagen verstreken en men heeft niet gereageerd dan is het niet meer mogelijk om de koop ongedaan te maken of het artikel/product te ruilen. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk en neem daarvoor dan contact op met Het Vraagtekentje.
 6. Retourneren is op eigen risico van de koper. Raakt het product beschadigd of kwijt dan is de koper aansprakelijk. Vraag daarom bij de verzendinstantie naar een verzendbewijs.

 

Uitgezonderd van retour:

 1. Indien artikelen/producten op maat zijn gemaakt of er zijn op wens van de koper veranderingen  aangebracht dan is de bestelling definitief en kan er geen aanspraak op het retourrecht worden gemaakt.
 2. Verzegelde artikelen/producten mogen i.v.m. hygiënische redenen na opening niet retour ,  bv.  panty’s, kousen, ondergoed, lingerie, make-up artikelen, verzorgingsproducten en andere verzegelende artikelen en producten. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief. Deze mogen overigens wel retour als de verzegeling niet is verbroken.
 3. Artikelen/producten waarvan de kenmerken, specificatie en aard duidelijk op de verpakking aanwezig zijn is na opening hiervan definitief en kan er geen aanspraak op het retourecht worden geëist.
 4. Artikelen in de Sale en afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd, mits indien anders is afgesproken met het Vraagtekentje.