Over Het Vraagtekentje

Het ontstaan van Het Vraagtekentje

Daar op markten ed. veel werd gevraagd naar kleding zijn wij hierdoor op het idee gekomen om ons bedrijf in 2019 het Vraagtekentje te noemen. Vanaf 2019 heeft het Vraagtekentje gekozen voor een eigen weg en inzicht met het aanbieden van betaalbare nieuwe Damesmode. Omdat er Dames kwamen shoppen welke ook hun partners meenamen ontstond er een vraag naar Herenkleding. Hiermee zijn wij ook mee gestart in 2020. Dit doen wij met lef, eigen inzicht, plezier en aandacht waardoor wij een betaalbare collectie kunnen aanbieden waarvan de moderne Vrouw en Man blij en gelukkig wordt.

Bij het Vraagtekentje doen we niet aan opdringerigheid maar staat eerlijkheid, service en persoonlijk advies hoog in het vaandel! U kunt bij ons online shoppen maar ook hebben wij ook een winkel op de vrije markt in Wamel industriestraat 4. Deze is geopend op woensdag en zaterdag van 09:00-16:00 uur. In de wintermaanden  kunt u ook op de laatste zondag v/d maand hier terecht, m.u.v. Juni, Juli en Augustus.

 

Daarnaast staan wij in de zomerperiode op verschillende braderieën, zomermarkten en jaarmarkten. Waar dit zal zijn zullen wij bijtijds kenbaar maken op deze site/Facebook. Wij, John en Christel, hopen u als klant via de website dan wel in de winkel of een markt/braderie mogen te ontmoeten.

31 AUGUSTUS IS ONZE LAATSTE DAG OP DE VRIJE MARKT IN WAMEL

12 OKTOBER  OPENEN WIJ EEN NIEUWE WINKEL OP WINKELCENTRUM ELDERHOF , ELDERVELDPLEIN 4/7 TE ARNHEM.